Wat zijn je favoriete gezichtsmaskers?

James Bos

Er is geen antwoord… Mijn favoriete maskers zijn: Natura, Dr. Lotion, Gezicht en Lichaamsmaskers, Gezicht en Lichaamszalven en meer. Zo deelt I hier de beste gezichtsmaskers van mijn inzameling (die ik altijd in mijn badkamers houd omdat zij voor u! zo goed zijn). Ik hoop u van hen houdt, en vergeet niet in te tekenen als u meer van mijn ontzagwekkende producten wilt zien!

1. Het Masker van het Naturagezicht

Natura is de eerste, en één van mijn favoriet, gezichtsmaskers. Hoe maak je een haver vlok masker Dit masker is perfect voor alle huidtypes en is groot voor zowel droge of olieachtige huid. De consistentie is werkelijk licht en gaat op vlot. Dit is ook het best-selling masker, met de enige twee variaties die op de bodem zijn (die een witte basis, zoals een lotion) en met een blauwe basis heeft. Zij zijn ook beschikbaar in een verscheidenheid van andere schaduwen en kleuren. Koop het: Winkel voor Natura-gezichtsmaskers in Nordstrom

Het Masker van het Crisprgezicht Dit masker heeft een lichtjes roze kleur en een sterke, peachy verschijning, zoals een lotion. Het ruikt als zoete citroen en heeft een milde geur. Dit masker is ook groot voor droge huid omdat de consistentie het langer duurt maakt. Het helpt ook uw huid nog meer vlot maken kijken. De geur is niet sterk als enkele andere maskers op deze lijst omdat het zeer subtiel is, maar het kan absoluut irriterend zijn. Het is ook zeer gemakkelijk van toepassing te zijn. De textuur is vast en zacht en de textuur is niet dik, maar het loopt niet ook, omdat het geen dik gemaakte kern heeft. Het is niet het beste voor droge huid. Sehen Sie sich einen gezichtsmasker Erfahrungsbericht an. BECCA Beauty Face Mask is een gezichtsmasker dat in het algemeen voor de huid maar groot is als u droge huid hebt, kan het niet het beste masker voor u zijn. Als u een normaal huidtype bent, kan dit masker enkel fijn zijn, aangezien het zeer zacht is en gemakkelijk is van toepassing te zijn. Ik gebruik BECCA Beauty Face Mask omdat ik zeer droge huid heb en ik zeer vele maskers niet heb die ik kan aanzetten.