Wie schrijft hier?

James Bos

Mijn motto moet informatie over onze favoriete gezichtsmaskers delen. Ik heb heel wat geprobeerd en dit is veruit mijn favoriet. Ik ben ook een lid van het forum en u zult vele mensen in mijn overzichten hier zien. Ik heb onlangs mijn tweede masker gekocht en gewacht op te verschepen het zodat kan ik het uitproberen, is het ontzagwekkend! ????

Mijn favoriet masker is:

„Eugene“ (ik wens werkelijk dit ik een vrije steekproef kon krijgen, moet u het kopen om het een poging) te geven. Dit masker is één van best ik tot dusver heeft uitgeprobeerd en ik heb vele anderen geprobeerd. Eugene is een eenvoudig maar toch efficiënt gezichtsmasker. Ik probeerde gisteravond het en het verliet goed me voelend voor een ongeveer uur. Dit masker is zo zacht dat alhoewel ik heel wat make-up gebruikte, mijn gezicht schoon voelend bleef. Het was zeer prettig om te gebruiken en het voelde ook het verbazen om van toepassing te zijn.

Toen ik deze Blog in 2016 begon, mijn hoofddoelstelling was de nieuwe maskers te tonen die ik, maar de verschillende dingen heb gemaakt tegelijkertijd te tonen die ik en nieuwe degenen te maken heb gevonden!

Al deze maskers die ik in de loop van de jaren heb gemaakt zijn vrij verschillend allen, zodat dacht ik ik een post over mijn favoriete maskers tot dusver zou maken. Ik heb meer ook geplande maskers, en misschien sommige nieuwe degenen!

Zoals u in de video hieronder zult zien, ben ik met sommige basisgezichtsmaskers begonnen (degenen die u met blauwe/groene tint hebt gezien) en ik toegevoegd=heb= aan hen een bos van materiaal:

Het eerste masker dat ik heb gemaakt, geroepen ‚Lippenstift‘ gemaakt=werd= met lippenstiften en de eerste keer ik gebruikt=heb= een stichting, maar het was meer van een experiment met een werkelijk lichte stichting. Sindsdien heb ik sommige vrij goede resultaten ook gebruikend andere merken van stichting.

In de video heb ik een zwarte stichting gebruikt, die de meestgebaseerde stichting is.